| | |

Educaentorn

Recursos

Cerca

Criteris: subcategoria "Historia i patrimoni"

Trobats 36 resultats
Descarrega els resultats
...
9
Activitats / Historia i patrimoni
Visita al Parc Prehistòric de les Coves del Toll que ens aproximarà a la realitat viscuda pels nostres ancestres que ocuparen aquest indret del moianès durant la Prehistòria.
Visita al Parc Prehistòric de les Coves del Toll. La durada recomanada és d'1,5 hores. 45-60 min de visita guiada a l'interior de la Cova del Toll i 30-40 min. de visita per lliure per l'interior del Parc (exterior Cova de les Teixoneres, Cova Morta, La surgència i visita a la rèplica del poblat neolític). Recomanem portar quelcom d'abric, les condicions ambientals de l'interior de la cova són: 10-12 graus de temperatura i un 98% d'humitat a l'ambient. Els escolars que ens visiten reben un dossier didàctic.
Moià
Activitats / Historia i patrimoni
Descoberta del Pont del Diable i de la Torre Fossada, un pont d’origen romà i una torre de telegrafia òptica, tots dos Béns d’Interès Cultural
Castellbisbal
Activitats / Historia i patrimoni
Visita en la qual s’apropa el món de la pagesia mitjançant la combinació de la visita del Museu i el patrimoni arquitectònic de les masies.
Castellbisbal
Activitats / Historia i patrimoni
El Museu Vallhonrat de Rubí és un museu de caire etnogràfic i consta de 5 sales i hi té exposicions que ofereixen als centres educatius.
Castellbisbal

Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222