| | |

Educaentorn

Recursos

Cerca

Criteris: categoria "Serveis" / subcategoria "Suport a l´escolaritat"

Trobats 38 resultats
Descarrega els resultats
...
8
Serveis / Suport a l´escolaritat
Programa Educació360
Castellbell i el Vilar
Serveis / Suport a l´escolaritat
La Biblioteca de Santa Margaria i els Monjos és un equipament municipal que amb conveni amb la Diputació de Barcelona ofereix serveis de qualitat, presencials o virtual, a totes les persones i col·lectius, especialment del municipi, per tal de facilitar l'accés lliure i sense límits a la informació, el coneixement i la cultura.
Santa Margarida i els Monjos
Serveis / Suport a l´escolaritat
Associació dedicada a activitats de formació i creixement de les famílies i al desenvolupament dels infants .
Gelida
Serveis / Suport a l´escolaritat
"El Pla Educatiu d’Entorn de Gelida (PEE) és un projecte educatiu comunitari que té per objectiu dinamitzar la relació i la implicació de les escoles amb l’entorn, així com la implicació i la participació de tots els agents educatius en l’educació de nens, nenes i joves. Tot plegat per aconseguir l’èxit de tota la població escolar. Alhora, les seves actuacions es coordinen per tal d'afavorir l'eficàcia de les actuacions que des de diversos àmbits estan realitzant al territori l’Ajuntament i la Generalitat.
Encetat l'any 2004, des del curs 2011-2012, el PEE ha patit retallades importants que han obligat a prioritzar les actuacions i, per tant s’arrela més que mai en la capacitat de la xarxa de compartir recursos propis i de generar projectes sostenibles i de baix cost.
Hi participen el Departament d'Ensenyament (Inspecció i Serveis Educatius), l'Ajuntament de Gelida (regidories d’Educació, Serveis Socials, Cultura, Joventut, Esports i Promoció Econòmica), els centres educatius i les AMPA.
"
Gelida

Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222