| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament d'Olesa de Montserrat

Projecte TEU
El projecte TEU és una experiència educativa de col·laboració entre l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat i diferents centres de secundària del municipi que permet desenvolupar una diversificació curricular amb alguns alumnes de 3r i 4t d'ESO que formen part de les aules obertes dels centres i/o que estan en risc de fracàs escolar. El projecte TEU els proporciona un entorn educatiu ajustat als seus interessos i necessitats, afavorint la seva motivació i interès per continuar la seva formació.

L'objectiu és donar resposta a la diversitat de l'alumnat permetent que alguns d'ells realitzin activitats externes al centre durant una petita part del seu horari escolar.

Les hores lectives que els alumnes dediquen a fer tasques en els centres col·laboradors, es consideren hores curriculars i són avaluades pels tutors de cada centre educatiu, i pels tutors extens dels ens col·laboradors. La designació de cada alumne a un o altre es fa tenint en compte el seu perfil i els seus interessos així com les places disponibles.

Els centres que formen part del projecte són l'Institut Daniel Blanxart, l'Institut Creu de Saba, Daina-Isard Cooperativa d'Ensenyament i Escola Povill.

Actualment el projecte compta amb la col·laboració dels serveis municipals: Olesa Ràdio, Escola Esportiva Municipal, Biblioteca Santa Oliva, Servei de Benvinguda, Servei de Serveis Socials, Departament de Participació Ciutadana, llars d'infants públiques Taitom i La Baldufa, així com els ens externs següents: Residència Fundació Sta. Oliva, Residència d'Avis Ntra. Sra. de Montserrat, Consulta veterinària Parc Olesa, la llar Roda Roda, Perruqueria Lali i escoles públiques d'EI i EP Josep Ferrà i Esteva, Ntra. Sra. de Montserrat, Puigventós i Sant Bernat.Destinataris
Educació Secundària Obligatòria
Joves
Objectius d’aprenentatge/Competències
Millorar les possibilitats d'atenció a la diversitat d'alumnes a l'etapa de secundària, adoptant estratègies metodològiques i adaptacions curriculars en un entorn diferent de l'escolar en una petita part de l'horari escolar, que permetin als alumnes que hi participen desenvolupar actituds socials, maduresa personal i aprenentatges bàsics que facilitin experiències d'èxit i interès per continuar amb la seva formació. Possibilitar l'acreditació de l'ESO.
Preu
Gratuït
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Sense especificar

Municipi
Olesa de Montserrat
Lloc on es realitza
Segons cada projecte
Calendari d'inscripció
Sense especificar
Contacte
Gestionat per
Ajuntament i centres de secundària

Àrea o departament
Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Olesa


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222