Recursos per al coneixement de l’entorn i l’elaboració del currículum local


AMPA de l'Escola Les Flandes
L’AMPA és una associació sense afany de lucre formada per mares i pares d’alumnes de l’escola, amb una missió: contribuir a la millora de la qualitat del sistema educatiu públic i de les condicions d’escolarització dels alumnes del centre.

Des de l’AMPA de les Flandes, creiem que aquesta eina ens dona la possibilitat a totes les famílies de participar activament en el funcionament del centre educatiu i en l’educació que reben els nostres fills. En aquest sentit treballem per aconseguir un centre millor, en disposar de serveis de mes qualitat, dotar de millors equipaments i eines per a la docència adaptada als temps en que vivim i construir entre tots un ensenyament públic de qualitat.

És essencial la implicació de totes les mares i pares en aquesta tasca per aconseguir una major solidesa de l’entitat i potenciar el funcionament participatiu. A l’AMPA col.laborem amb el centre procurant cobrir les mancances en aquells aspectes on l’administració no proporciona prou mitjans. Afavorim i gestionem serveis extraescolars, i articulem les qüestions que mares i pares requereixen de l’escola.
Destinataris
Educació infantil 3-6
Educació primària cicle inicial
Educació primària cicle mitjà
Educació primària cicle superior
Famílies
Preu
A consulta
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Piera
Lloc on es realitza
Piera
Calendari d'inscripció
0
Gestionat per
AMPA de l'Escola Les Flandes


Ajuntament de Piera C/ La Plaça 16-18 , Piera (Barcelona) T. 93 778 82 00 / boschyan@diba.cat

Amb el suport de: