| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament de Piera

Institut Guinovarda
L’educació secundària obligatòria (ESO):

Va adreçada als alumnes d'entre 12 i 16 anys i s’estructura en dos cicles de dos cursos acadèmics cadascun. Aquesta etapa té com a finalitat possibilitar que tots els alumnes puguin accedir als elements bàsics de la cultura en el marc d’un desenvolupament personal que consolidi la formació instrumental de l’ensenyament primari i completi la formació cultural. En acabar aquesta etapa, els alumnes reben una acreditació d’escolarització i, a més, si han assolit els objectius establerts, obtenen el títol de graduat en educació secundària.
Quan es finalitza satisfactòriament, l’alumne té, pel que fa als estudis, dues opcions: cursar els cicles formatius de grau mitjà o accedir al batxillerat. D’altra banda, també pot incorporar-se al món del treball, perquè ja té l’edat mínima per accedir-hi.

Batxillerat:

Etapa de formació acadèmica que fan els alumnes d'entre 16 i 18 anys, i que els prepara per a estudis posteriors, tant professionals com universitaris, i per a la vida laboral. Els alumnes de batxillerat poden escollir entre tres modalitats d’estudis. La modalitat que triïn el primer any es mantindrà, en principi, durant els dos cursos del cicle:

Arts
Humanitats i ciències socials
Ciències i tecnologia



Formació Professional

Són estudis que capaciten per a la incorporació qualificada al món laboral. L'FP facilita la formació per a una professió i per entendre l’organització i les característiques del sector econòmic corresponent. La durada dels cicles formatius d’FP depèn del total d’hores lectives, destinades a la formació en un centre educatiu, i de les hores destinades a la formació pràctica en centres de treball. En total oscil·la entre 1.300 i 2.000 hores, la qual cosa suposa, en general, un o dos cursos acadèmics. Els cicles s’organitzen en famílies professionals que s’estructuren en:

Cicles formatius de grau mitjà, que proporcionen la qualificació corresponent a tècnic en l’especialitat.
Cicles formatius de grau superior, que proporcionen la qualificació corresponent a tècnic superior en l’especialitat.





Destinataris
Educació Secundària Obligatòria
Cicles formatius
Batxillerat
Preu
Gratuït
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Piera
Lloc on es realitza
Piera
Calendari d'inscripció
0
Contacte
Gestionat per
Institut Guinovarda


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222