| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament de Castellbisbal

Fun Weeks, by Kids&Us
Què són les Fun Weeks?

Durant les vacances és habitual buscar activitats en què es combinin diversió i aprenentatge perquè els nens i nenes estiguin ocupats. Per tal de cobrir aquesta necessitat, Kids&Us ha desenvolupat un seguit de propostes plenes de diversió en anglès.

L’objectiu de les Fun Weeks és que els alumnes facin una immersió lingüística en anglès durant aquestes setmanes temàtiques. Les nostres Fun Weeks ofereixen un context adient per a cada grup d’edat amb moltes activitats com ara jocs, balls, teatre, manualitats…

Fa uns quants anys, Kids&Us va iniciar un projecte molt ambiciós amb expectatives innovadores. Des d’aleshores disposem d’un equip de persones que té com a objectiu principal elaborar les Fun Weeks amb continguts únics i exclusius.

Hem creat el nostre propi producte de qualitat pensat no només perquè els nens simplement gaudeixin d’unes jornades lúdiques en anglès, sinó perquè interioritzin vocabulari i expressions en aquest idioma a través de cançons, contes, teatre, manualitats i jocs. Cuidem tots els detalls per poder oferir continguts adequats i que tinguin sentit per a cada grup d’edat.

En què consisteixen?

Cada setmana ens submergim en un nou món mitjançant diferents històries que hem creat específicament per millorar i fer més àgil l’adquisició de l’idioma.

Per treballar aquests temes fem diferents activitats, exclusivament en anglès, que es divideixen en:

• Activitats de psicomotricitat: activitats pensades per fer jocs que permetran als nens moure’s i relacionar-se entre ells.
• L’hora del conte (Storytime): l’ús del conte és un factor clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes, que hem creat d’acord amb la temàtica de cada setmana i que han estat desenvolupats per a cada grup d’edat, permeten aprendre estructures i vocabulari en un context temàtic. Durant les Fun Weeks explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.
• Manualitats (Crafts): farem manualitats (màscares, disfresses, figures d’animals...) relacionades amb la temàtica setmanal.
• Mercat (Market): organitzarem un mercat dues vegades a la setmana en què els nens i nenes seran els compradors que hauran de demanar l’esmorzar en anglès fent servir les expressions adequades.
• Cançons temàtiques amb coreografia (Songs): aquesta és, sense cap mena de dubte, l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Les cançons es creen i es componen d’acord amb la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.
• Els nostres professors pugen a l’escenari (Staff Performance): sens dubte una de les activitats més esperades i aplaudides pel nostre petit públic. Els nostres professors es disfressen i actuen en una petita representació en què els nens i nenes participen com a públic.
• Llibre d’activitats (Fun Book): proposta en forma de fitxes, per reforçar les estructures lingüístiques i el vocabulari treballats al llarg de la setmana.

Web
https://castellbisbal.kidsandus.es/ca/contacte/

Enllaç curricular
Llengua i literatura

Relació amb
Destinataris
Educació infantil 3-6
Educació primària cicle inicial
Educació primària cicle mitjà
Objectius d’aprenentatge/Competències
Gaudir de les vacances tot aprenent i reforçant l’anglès d’una manera lúdica i divertida.
Observacions
Durada: Setmanes de 3/4/5 dies en períodes de vacances escolars. Acollida matí: 8:30-9:00 Horari de les activitats: 9:00-13:00 Acollides tarda: 13:00-13:30 i 13:00-15:00 (si duen carmanyola de casa).
Preu
A consultar
Durada
Consultar a l'espai d'observac
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
3 grups de 10 nens/es per setmana

Municipi
Castellbisbal
Lloc on es realitza
Kids&Us Castellbisbal: Av. de Sant Vicenç, 16 Local 4 08755 Castellbisbal
Calendari d'inscripció
Sense especificar
Contacte
Andrea Vaquerizo
T. 93 143 92 14 / 654 051 735
castellbisbal@kidsandus.es
https://castellbisbal.kidsandus.es/ca/contacte/
Gestionat per
Kids&Us Castellbisbal


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222