Recursos per al coneixement de l’entorn i l’elaboració del currículum local


PLA EDUCATIU D'ENTORN DE PIERA
El PEEP està impulsat pel Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Piera. Es tracta d’una iniciativa oberta i de cooperació educativa que vol donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves, coordinant i dinamitzant l’acció educativa més enllà de l’àmbit escolar.
Són moltes les activitats promogudes pel PEEP que es poden consultar a Pieraeduca.cat. Cada any s’avalua el programa d’activitats. Es redefineixen, s’eliminen, s’amplien i s’incorporen activitats en funció de les necessitats i interessos detectats.
Entre elles es poden nomenar algunes com: projecte Un Infant, Un Instrument de col•laboració entre l’escola Creixà i l’Aula Municipal de Música; natació escolar pels alumnes de primer de primària; tallers d’estudi assistit per alumnes de primària i secundària; organització d’uns Jocs Florals a nivell municipal; Projecte de Musicoteràpia contra l’Obesitat Infantil del Centre d’Atenció Primària i l’Aula Municipal de Música; Parelles lectores de la biblioteca de Piera; Activitats de millora de les competències bàsiques de l’alumne com tallers de presentacions orals o Lletra a lletra fem municipi de la Diputació de Barcelona i un llarg etcètera d’activitats que afavoreixen l’èxit educatiu i la cohesió social dels infants i joves del municipi.

Web
www.pieraeduca.cat

Enllaç curricular
Transversal

Relació amb
Destinataris
Educació infantil 0-3
Educació infantil 3-6
Educació primària cicle inicial
Educació primària cicle mitjà
Educació primària cicle superior
Educació Secundària Obligatòria
Cicles formatius
Batxillerat
Educació Especial
Professorat
Famílies
Preu
Gratuït
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Piera
Lloc on es realitza
Piera
Calendari d'inscripció
0
Contacte
Anna Bosch
T. 937760076
boschyan@ajpiera.cat
Gestionat per
Ajuntament de Piera


Ajuntament de Piera C/ La Plaça 16-18 , Piera (Barcelona) T. 93 778 82 00 / boschyan@diba.cat

Amb el suport de: