L' oferta de les activitats, serveis i recursos de Caldes de Montbui, a un clic. L' educació entre tots la fem possible, en tot moment i en qualsevol lloc. L' educació NO acaba a l' escola.

Cerca

Criteris: subcategoria "Equipaments socials i culturals"

Trobats 3 resultats
Descarrega els resultats
Serveis / Equipaments socials i culturals
Equipament cultural que disposa de tres sales d'ús polivalent per a les activitats de les entitats.
Caldes de Montbui
Serveis / Equipaments socials i culturals
Escola de música adreçada a infants i adults que imparteix ensenyaments musicals d’iniciació-sensibilització, nivell elemental i mitjà.
La pedagogia activa i l'ensenyament integral són els eixos vertebradors de l'ideari de l'escola. L'escola fa un recorregut des de la iniciació, fent música tot jugant, fins a l'aprenentatge de la tècnica de l'instrument. En tot plegat es dóna un especial relleu al fet viu de la música, potenciant tant l'estudi individual com el treball col•lectiu mitjançant els conjunts vocals i instrumentals propis de l'escola.
Caldes de Montbui
Serveis / Equipaments socials i culturals
El Taller d’Art Manolo Hugué és una escola municipal d’expressió plàstica que inicia la seva activitat l’any 1980. Durant aquests anys, el Taller ha col·laborat amb altres entitats culturals i ha esdevingut un important referent comarcal per la seva línia pedagògica.

Actualment, a l’escola s’imparteixen classes de diferents disciplines, tant per a adults com per a infants. La pintura, l’escultura, el gravat i la fotografia en són les matèries bàsiques. També s’hi programen, al llarg de l’any, tallers trimestrals per conèixer altres tècniques i, al mes de juliol, se n’amplia l’oferta amb cursos monogràfics.
Paral·lelament, l’escola organitza exposicions amb els treballs que han creat els alumnes i té un paper actiu en la vida cultural del municipi, col·laborant en el concurs de dibuix infantil de Festa Major, el ninot de Carnestoltes i en altres actes de la programació cultural.
Caldes de Montbui

Ajuntament de Caldes de Montbui Plaça del Lleó, 11, 08140 Caldes de Montbui (Barcelona) T. 938655656 / pec@caldesdemontbui.cat

Amb el suport de: