| | |

Educaentorn

Recursos

Cerca

Criteris: subcategoria "Informació i orientació"

Trobats 33 resultats
Descarrega els resultats
4
...
Serveis / Informació i orientació
Palau Avança és el Servei d'Ocupació i Empresa nascuda des de la Regidoria d'Economia de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. L'objectiu principal és oferir serveis i recursos a les persones en situació d'atur i a les empreses i emprenedors del territori, detectant les seves necessitats i fomentant el treball en xarxa.
Palau-solità i Plegamans
Serveis / Informació i orientació
Web informativa Pieraeduca.cat
Piera
Serveis / Informació i orientació
Associació "Pit Penedès": Grup de suport a la lactància materna
Santa Margarida i els Monjos
Serveis / Informació i orientació
Projecte Singular tracta que a través de l’adquisició de les competències bàsiques l’alumne/a pugui integrar-se al món laboral o continuar uns estudis que el preparin pel mateix.
Les activitats acadèmiques tindran com a objectiu poder assolir els objectius terminals suficients- aquells que constitueixen el nucli sobre el qual es defineixen les competències bàsiques a assolir per a l’alumnat en l’ensenyament obligatori- per aconseguir l’acreditació al final de l’ESO.
Respecte a les activitats no acadèmiques van adreçades a educar l’actitud a tenir al lloc de feina, així com en l’assumpció de responsabilitats, les quals serviran per a enriquir-los com a persones, alhora que una actitud propicia serà fonamental per l’assoliment de les competències bàsiques.
Martorelles

Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222