Recursos per al coneixement de l’entorn i l’elaboració del currículum local

Serveis / Equipaments educatius
És un espai de joc dirigit a famílies amb infants de 0 a 6 anys. Hi ha dos grups: el grup de 0 a 3 anys, els dimarts i dijous, i el grup d’infants de P3 a P5, els dilluns i dimecres. L'horai és de 17 a 19.00 h. En cada grup hi ha una activitat dirigida un cop a la setmana. La resta del temps és joc lliure entre mares-pares i fills. L'horari d'entrada i sortida és lliure, de la mateixa manera que no es requereix un compromís de continuïtat en l'assistència.
El servei està conduït per l’educadora, amb el suport de les monitores; i amb la supervisió i observació de la psicòloga un dia a la setmana a cada grup.
Entitat organitzadora
Ajuntament de Badia del Vallès
Àrea d'Acompanyament a les persones - Servei de Família i Primera infància
Preu
Gratuït
Calendari
Sense especificar
Horari
de 17:00 a 19:00h.
Formulari de petició
Institució que sol·licita la inscripció:
Nom de la persona de contacte*:
Telèfon*:
Correu electrònic*:
Nombre de persones que volen participar:
Dates sol·licitades*:
Horari:
Observacions:
Protecció de dades personals

D'acord amb el que s'estableix a l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment perquè aquestes dades siguin incloses en un fitxer propietat de la Diputació de Barcelona, i siguin utilitzades exclusivament per a la inscripció i possibles comunicacions sobre la jornada, curs o seminari al que m'estic apuntant. Els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició es poden exercir adreçant-se al Registre General de la Diputació de Barcelona, Rambla Catalunya, 126, 08008-Barcelona, adjuntant fotocòpia del DNI.

* Camps obligatoris


Ajuntament de Badia del Vallès Av. de Burgos, sn, Badia del Vallès (Barcelona) T. 937182216 / badia@badiadelvalles.net

Amb el suport de: