Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Activitats / Cultura i art
L'objectiu és conèixer un recurs de l'entorn de Palau-solità i Plegamans de gran valor educatiu, en tant que permet accedir a molts tipus de materials educatius de matèries molt diverses, fa activitats de promoció de la lectura i la cultura, i proporciona un espai d'estudi idoni obert a totes les edats i gratuït. Durant la visita guiada s'ensenya a utilitzar els serveis que ofereix la biblioteca.
Entitat organitzadora
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Educació
Preu
Gratuït
Calendari
Sense especificar
Horari
de 10:00 a 13:00h.
Formulari de petició
Institució que sol·licita la inscripció:
Nom de la persona de contacte*:
Telèfon*:
Correu electrònic*:
Nombre de persones que volen participar:
Dates sol·licitades*:
Horari:
Observacions:
Protecció de dades personals

D'acord amb el que s'estableix a l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment perquè aquestes dades siguin incloses en un fitxer propietat de la Diputació de Barcelona, i siguin utilitzades exclusivament per a la inscripció i possibles comunicacions sobre la jornada, curs o seminari al que m'estic apuntant. Els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició es poden exercir adreçant-se al Registre General de la Diputació de Barcelona, Rambla Catalunya, 126, 08008-Barcelona, adjuntant fotocòpia del DNI.

* Camps obligatoris


Ajuntament de Palau-solità i Plegamans C/Anselm Clavé,11 , 08184 Palau-solità i Plegamans (Barcelona) T. 93 864 30 12 / erruzsj@palauplegamans.cat

Amb el suport de: