Ajuntament de Palau-solità i Plegamans


Fumes? Mesura la teva capacitat pulmonar
Mitjançant l'ús del coxímetre (mesura CO en pulmons) es proposarà als i les joves autoanalitzar l'estat dels seus pulmons. S'aprofitaria l'activitat per informar dels riscos del tabac i estratègies per deixar-lo, així com per parlar, si s'escau, sobre els riscos del consum de cànnabis.


Metodologia:
Mitjançant l´ús del coxímetre (mesura CO2 en pulmons) i l´espiròmetre (mesura la capacitat pulmonar), es proposarà als i les joves autoanalitzar-se. L´objectiu es veure les diferències entre fumadors i no fumadors i caldria realitzar-ho durant la classe de gimnàstica. S´aprofitaria l´activitat per informar dels riscos del tabac i estratègies per deixar-lo.

L'activitat la realitza la Infermera del CAP Palau i l'Agent de Salut Jove del municipi i té una durada d'una hora. Va destinada a joves de 12 a 20 anys. Per realitzar-la caldrà el pati o una sala espaiosa on poder córrer.
Destinataris
Joves
Objectius d’aprenentatge/Competències
Objectius: - Reflexionar des de la pràctica, com ens afecta el fet de fumar als pulmons. - Comparar la capacitat pulmonar de fumadors i no fumadors. - Informar sobre els riscos del tabac.
Observacions
L'activitat la realitza la Infermera del CAP Palau i Agent de Salut Jove del municipi i te una durada d´una hora. Va destinada als alumnes de PFI. Per realitzar-la caldrà el pati o una sala espaiosa on poder córrer.
Preu
Gratuït
Durada
1 hora.
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Palau-solità i Plegamans
Lloc on es realitza
Centres Educatius
Calendari d'inscripció
Sense especificar
Contacte
Ariadna Truyols Soley (Responsable del programa de Serveis i Formació de la Regidoria de Joventut)
T. 938645118
truyolssa@palauplegamans.cat
Gestionat per
Ariadna Truyols Soley


Ajuntament de Palau-solità i Plegamans C/Anselm Clavé,11 , 08184 Palau-solità i Plegamans (Barcelona) T. 93 864 30 12 / erruzsj@palauplegamans.cat

Amb el suport de: