Ajuntament de Palau-solità i Plegamans


SENSE PRESSIÓ!
Objectius:
Donar eines als joves per tal de que reflexionin sobre algunes situacions complicades que se li poden presentar en algun moment de la seva vida, incidint en els temes tractats en l´obra: La pressió de grup, dels mitjans de comunicació, etc.

Metodologia:
Utilitzant la pedagogia de Jacques Le Coq aconsegueixen crear un teatre interactiu, en que l´espectador queda atrapat des del principi, participant activament en l´obra: és el públic que decideix el camí que ha de seguir el personatge principal. Aquest mecanisme permet que, d´alguna manera, l´espectador s´identifique amb l´heroi de l´obra i es vegi obligat a reflexionar sobre determinades situacions que se li poden plantejar en algun moments de la seva vida.

Continguts:
És una obra que parla de l´etapa de l´adolescència, en la qual en moltes ocasions els joves es veuen exposats a pressions com ara els amics, la televisió i l´internet, entre d´altres, que fan que acabin adoptant conductes amb les quals no necessàriament hi estan d´acord.

L´activitat que te una durada de 1,30 hores, la realitza l´Entitat ZOO(i)LÒGIC i esta destinada a joves entre 12 i 18 anys. El nombre de participants es de 30 a 115 per sessió.

Lloc on es realitza: Teatre de la Vila.

Enllaç curricular
Transversal

Relació amb
Destinataris
Educació Secundària Obligatòria
Cicles formatius
Batxillerat
Preu
Gratuït
Durada
1,30 hores.
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
De 30 a 115 joves per sessió.

Municipi
Palau-solità i Plegamans
Lloc on es realitza
Centres Educatius
Calendari d'inscripció
Sense especificar
Contacte
Ariadna Truyols Soley (Responsable del programa de Serveis i Formació de la Regidoria de Joventut)
T. 938645118
truyolssa@palauplegamans.cat
Gestionat per
Ariadna Truyols Soley


Ajuntament de Palau-solità i Plegamans C/Anselm Clavé,11 , 08184 Palau-solità i Plegamans (Barcelona) T. 93 864 30 12 / erruzsj@palauplegamans.cat

Amb el suport de: