Recursos per al coneixement de l’entorn i l’elaboració del currículum local


Servei d'Adolescència
Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès s'ofereix aquest servei destinat a adolescents del municipi i té la seva seu al Casal de Joves (c. de Porto, s/n).
El Servei d'Adolescència s'adreça a aquells espais on els adolescents interactuen, fan vida i es relacionen, generant diferents projectes que donin resposta a les seves necessitats i realitzant un acompanyament socioeducatiu en aquesta etapa vital.
Els educadors d'adolescents estan presents a tots aquells espais on els joves interactuen, intentant contactar i estar disponibles per tal que els joves tinguin un referent adult de confiança que els pugui ajudar, assessorar i/o acompanyar en els diferents processos pels quals estan passant. Per tal que aquesta relació es consolidi i es pugui treballar per a la millora de la qualitat de vida d'aquests joves, els educadors treballen amb diferents grups de joves de manera setmanal realitzant diferents projectes i/o activitats que s'adapten a les seves necessitats i interessos.
A banda d'aquest projecte que esdevé l'eix central de la nostra feina, es porten a terme altres projectes relacionats amb els diferents escenaris (escola, esports, equipaments, comunitari/cultura i/o altres).
Destinataris
Educació Secundària Obligatòria
Cicles formatius
Batxillerat
Educació Especial
Professorat
Observacions
En col·laboració amb: Àrea d'Acompanyament a les Persones - Servei d'Educació Àrea d'Acompanyament a les Persones - Servei de Cultura Àrea d'Acompanyament a les persones - Servei d'Esports Àrea d'Acompanyament a les persones - Servei de Família i Primera infància Àrea d'Acompanyament a les persones - Servei d'Infància Àrea d'Acompanyament a les persones - Servei d'Adolescència
Preu
Gratuït
Durada
Obert tot l'any
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Badia del Vallès
Lloc on es realitza
Casal de Joves
Calendari d'inscripció
Sense inscripció prèvia
Contacte
Gestionat per
Cristina Tiana i Sergio Garcia

Àrea o departament
Àrea de Promoció Social i Acompanyament Educatiu - Servei d'Adolescència


Ajuntament de Badia del Vallès Av. de Burgos, sn, Badia del Vallès (Barcelona) T. 937182216 / badia@badiadelvalles.net

Amb el suport de: