| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

Servei de pediatria
Forma part de servei de pediatria de l’Alt Penedès. Tenim com a finalitat l’atenció a les necessitats de salut de la població infantil (0-14 anys) i les seves famílies amb qualitat i eficiència.

Hi ha diversos tipus de visites: pediatria, infermeria i de revisions. Les revisions es realitzen a les edats indicades en una taula que cal demanar directament al vostre CAP (Centre d’Atenció Primària). Cal que les visites siguin concertades amb antelació amb pediatria o infermeria per tal d’evitar demores innecessàries i el col•lapse del servei.

Les visites que acudeixin sense cita prèvia impliquen: que consten en un llistat de visites sense una hora concreta i que caldrà que esperin a la sala fins que se les pugui visitar. Es demana que no truquin a la porta.

Cal portar la Targeta Sanitària Individual sempre que vingueu al centre de salut o us adreceu a qualsevol altre equipament sanitari i el Carnet de Salut és necessari per poder fer les revisions de l’infant.
Destinataris
Famílies
Infants
Observacions
Per demanar cita prèvia per a visites: - Trucar al telèfon 93 326 89 01 o bé al 902 111 444. - També es pot fer a través de www.gencat.net/ics Per demanar informació sanitària i consells de salut: - Trucar al 061 (CatSalut Respon)
Preu
Gratuït
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Santa Margarida i els Monjos
Lloc on es realitza
Pg. Fluvial, s/n
Calendari d'inscripció
Sense especificar
Contacte
CAP Els Monjos
T. 938186748
Gestionat per
ICS


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222