Ajuntament de Palau-solità i Plegamans


Educació Emocional
Taller pensat com a espai dinamitzat on poder comprendre millor la pròpia dimensió emocional. Per fer-ho, incidim en pautes de comportament, la gestió de l’aula i les relacions interpersonals a través del treball de les competències emocionals.

Objectius:
- Prendre consciència del emocional que tots tenim, i aprendre a gestionar-lo.
- Entrenar les pròpies habilitats, socioemocionals envers el nostre autoconeixement i les relacions positives mab un mateix, el grup, el centre educatiu i l’entorn en general.

Metodologia: S’utilitza la metodologia Interactiva i Vivencial: Metodologia VRT (Vivència – Reflexió – Transferència), on a partir de dinàmiques i jocs, es presenten els diferents continguts teòrics de la formació oferint eines per la relexió i la transferència fora del context formatiu.

Enllaç curricular
Transversal

Relació amb
Destinataris
Educació Secundària Obligatòria
Cicles formatius
Batxillerat
Joves
Observacions
L’activitat la realitza SEER, Salut i Educació Emocional, entitat de referència en l’àmbit de l’educació i la salut reconeguda per les aportacions i propostes educatives i pel seu estil metodològic que possibiliten la transició cap a un nou paradigma.
Preu
Gratuït
Durada
2 hores
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
grup - classe

Municipi
Palau-solità i Plegamans
Lloc on es realitza
Aula
Calendari d'inscripció
0
Contacte
Ariadna Truyols Soley (Responsable del programa de Serveis i Formació de la Regidoria de Joventut)
T. 938645118
truyolssa@palauplegamans.cat
Gestionat per
Ariadna Truyols Soley


Ajuntament de Palau-solità i Plegamans C/Anselm Clavé,11 , 08184 Palau-solità i Plegamans (Barcelona) T. 93 864 30 12 / erruzsj@palauplegamans.cat

Amb el suport de: