Ajuntament de Palau-solità i Plegamans


Les ofertes de feina a Palau-solità i Plegamans
Des de Palau Avança (Servei d'ocupació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans) s'organitzen xerrades de coneixement i apropament al mon laboral. Volem explicar als i a les joves quines són les ofertes del territori, què demanen les empreses, quins estudis cal tenir i quin tipus d’empreses existeixen al nostre municipi. Així mateix també expliquem els recursos, eines i mecanismes que tenen al seu abast al nostre municipi per preparar-se pel món laboral.

Enllaç curricular
Transversal
Destinataris
Educació Secundària Obligatòria
Batxillerat
Joves
Adults
Objectius d’aprenentatge/Competències
Es pretén principalment d’informar als alumnes de la possibilitat a llarg o mig termini, quan acabin els estudis, de trobar feina al seu municipi, que coneguin la realitat empresarial per conèixer l’encaix laboral de la seva formació al territori.
Observacions
Adreçat a 4t d'Eso d'educació secundària. Es demana l'assistència del professorat durant la sessió. Realitzat per Palau Avança i amb la col·laboració de l'Associació Eix Riera de Caldes.
Preu
Gratuït
Durada
1 hora
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Grup classe

Municipi
Palau-solità i Plegamans
Lloc on es realitza
Aula amb pissarra i ordinador amb canó, so i connexió internet
Calendari d'inscripció
Contacte
Roser Alegre (Tècnica d'ocupació)
T. 938645316
ocupacioempresa@palauplegamans.cat
Gestionat per
Palau Avança

Àrea o departament
Palau Avança


Ajuntament de Palau-solità i Plegamans C/Anselm Clavé,11 , 08184 Palau-solità i Plegamans (Barcelona) T. 93 864 30 12 / erruzsj@palauplegamans.cat

Amb el suport de: