L' oferta de les activitats, serveis i recursos de Caldes de Montbui, a un clic. L' educació entre tots la fem possible, en tot moment i en qualsevol lloc. L' educació NO acaba a l' escola.


ITALIANO PER PIACERE
“Italià per plaer!” és un curs adreçat a persones amb interès i ganes d’aprendre italià, tinguin alguns petits coneixements o no en tinguin. Es tracta d’aprendre italià pel plaer de poder parlar una nova llengua, a l’hora que conèixer diferents aspectes de la cultura italiana (part de la seva història, algunes ciutats, costums, la cuina italiana, etc.). Per posar en pràctica els continguts treballats i tenir un contacte viu amb la llengua, cada any es fa un viatge a Itàlia, de forma opcional. Per fer el curs caldrà comprar un llibre que indicarà el professor i de tant en tant cal assumir el cost de les fotocòpies addicionals.
Curs a càrrec de Jeroni Miguel, Doctor en Filologia, professor d’italià titulat per la Universitat de Siena (Itàlia), soci de Cooperativa 70.

Web
https://cooperativa70.coop/programacio/

Enllaç curricular
Transversal
Destinataris
Adults
Observacions
Per fer-vos sòcies envieu un correu electrònic a l' adreça : coop70@cooperativa70.coop
Preu
30€. Cal ser sòcia
Durada
1.15hores
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Caldes de Montbui
Lloc on es realitza
Cooperativa 70. c/ Font i Boet, 7
Calendari d'inscripció
0
Contacte
Puri Conte
T. 938654530
coop70@cooperativa70.coop/programacio
Gestionat per
COOPERATIVA 70


Ajuntament de Caldes de Montbui Plaça del Lleó, 11, 08140 Caldes de Montbui (Barcelona) T. 938655656 / pec@caldesdemontbui.cat

Amb el suport de: