| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament de Caldes de Montbui
La pell és el primer llenguatge
CURSOS DE MASSATGE INFANTIL
 El massatge infantil és un art ancestral que convida a descobrir el llenguatge de la pell, l'òrgan més gran del nostre cos. Com en tot art hi ha una tècnica que només s'aprèn posant-la en pràctica.
En països com l'Índia, aquesta pràctica es transmet de mares a filles atesos els beneficis que se li atribueixen al massatge.
De fet, es connecta amb la realitat de nens menys malalts i que a posterior tenen més èxit en el que es proposen. Això pot estar relacionat amb l'autoestima que treballa el tacte nutritiu, l'atenció i protecció que sent el nen que està sent atès amb carícies, paraules amables i massatge.
De la mateixa manera que els nens necessiten menjar per alimentar el seu cos, necessiten també tenir una bona ració diària d'afecte i carícies per estar sans i sentir-se valorats i protegits.
Tot i que sovint els nadons no puguin expressar-se amb paraules, ells també se senten cansats, tristos, sols o senzillament poden necessitar un extra d'atenció algun dia. A qui no li passa?
Doncs bé des Ambar de Baobab us brindo l'oportunitat de poder realitzar un curs de massatge infantil amb el vostre nadó.
M'he format amb l'Associació "Espanyola de Massatge Infantil" (AEMI) i el programa que segueixen els cursos que ofereixo està dins de la "International Association de Infant Massage"
Són cursos que consten de 5 sessions d'1 hora i mitja i pots assistir-hi agregándote a les convocatòries propostes, a domicili o de manera virtual en directe amb un horari pactat. Per a més detalls o concertar vostre curs només heu de contactar amb mi per telèfon o mitjançant un mail i us respondré encantada.

Web
www.ambardebaobab.com 
Destinataris
Professorat
Famílies
Adults
Observacions
80€ al centre( 5 sessions ) 90€ a domicili ( 5 sessions ) Consultar ofertes per a grups a domicili.
Preu
Veure observacions
Durada
1.5 hores
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
6 famílies

Municipi
Caldes de Montbui
Lloc on es realitza
Nou Espai de l'Stage ( C/ Sant Ramón 67, Caldes de montbui ) o en el seu defecte a domicili o centres sol·licitants)  
Calendari d'inscripció
1
Contacte
Judit Alonso Casas
T. 653.47.90.77 ( Judit Alonso )
info@ambardebaobab.com
www.ambardebaobab.com
Gestionat per
Judit Alonso Casas


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222