| | |

Educaentorn

Recursos


Oficina de Català de Teià
Oficina del Consorci per a la Normalització Lingüística que ofereix a la població de Teià recursos per millorar el seu nivell lingüístic català. Actualment hi ha una tècnica de normalització lingüística que treballa en tres àrees: assessorament lingüístic, ensenyament dels nivells de català i dinamització d’activitats relacionades amb la llengua i la cultura catalanes.

Els cursos segueixen els programes de llengua catalana per a l'ensenyament d'adults de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL). Els programes s'estructuren a partir dels nivells establerts en el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR): Inicial, Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència. Per complementar l'oferta general, ofereix cursos d'aspectes concrets de la llengua (especialitzats).

Web
http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlmaresme/

Enllaç curricular
Llengua i literatura

Relació amb
Destinataris
Adults
Objectius d’aprenentatge/Competències
Objectius d'aprenentatge / Competències El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (Inicial, Bàsic i Elemental) i per a les que volen escriure'l adequadament (Intermedi i Suficiència). També ofereix cursos de perfeccionament (Superior) per a les persones que l'han d'utilitzar de manera excel·lent. Per complementar l'oferta general, ofereix cursos d'aspectes
Preu
Gratuït
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Teià
Lloc on es realitza
Can Llaurador
Calendari d'inscripció
0
Contacte
Gestionat per
Ajuntament de Teià

Àrea o departament
Ensenyament


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222