| | |

Educaentorn

Recursos


ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL ELS GALAMONS

És una escola on pares, mares i educadores ajuden al nen/a a desenvolupar plenament i de forma harmònica la seva personalitat, en un ambient motivador, de llibertat i autonomia.

Considerem que l’escola ha de ser un espai de desenvolupament i per això ens adequarem al màxim a les necessitats dels infants i les seves famílies. L’escola ofereix diferents serveis.

QUÈ FEM A L’ESCOLA?

 Acompanyem als infants en el procés de creixement oferint els recursos necessaris per desenvolupar les seves capacitats de forma harmònica.

 Potenciem les relacions amb les famílies per tal de promoure l’intercanvi d’experiències, criteris i opinions sobre l’educació integral dels infants per tal d’aconseguir una coherència en la nostra tasca educativa conjunta.

 Afavorim les relacions personals per tal de que aquest primer context socialitzador fora de la família promogui una educació en valors bàsics de convivència.

 Respectem la diversitat i la individualitat de cada un dels infants per tal d’adequar-lo al seu procés d’aprenentatge. D’aquesta manera els infants amb necessitats educatives especials troben un espai on poden desenvolupar tot el seu potencial.

 Utilitzem el català i la cultura catalana com a vehicle de comunicació i integració social.
Destinataris
Educació infantil 0-3
Objectius d’aprenentatge/Competències
L’equip educatiu de l’EBM Els Galamons fonamentem tot el procés d’aprenentatge a través d’un clima afectiu, d’una metodologia activa, participativa i d’experimentació per arribar a un aprenentatge globalitzador, partint del joc, de l’activitat i de la interacció
Preu
Gratuït
Durada
9-17
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Teià
Lloc on es realitza
C/ ERIC R SVENSSON 14-28 08329 TEIÀ
Calendari d'inscripció
0
Contacte
Laura Lara Directora de l’EBM Els Galamons
T. 935409350
galamons@teia.cat
Gestionat per
Ajuntament de Teià


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222