| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament de Castellbisbal
Esplai Gatzara
Dissabtes a l’esplai
A l’Esplai Gatzara acollim a infants i joves d’entre 4 i 18 anys de la vila de Castellbisbal i rodalies, uns dos dissabtes de cada mes, des de fa ja més de 30 anys!
Dividim el curs en tres trimestres i en tots ells hi intercalem almenys una sortida, unes colònies o una jornada nocturna a les mateixes instal·lacions de l’esplai. Els dissabtes d’esplai i les sortides estan incloses dins la quota inicial (són 70€, amb un descompte de 5€ per cada segon germà), però les colònies no estan incloses (però acostumen a tenir un preu assequible).
A tot això, l’horari d’esplai és de 16 a 19h. En les hores d’esplai fem moltes activitats, jocs, gimcanes… ens agrada també fer la croqueta, tombarelles i…. sobretot ens agrada EMBRUTAR-NOS.
Considerem important que sapigueu que aquest projecte es basa en un ideari consensuat per tot l’equip de monitors que fa referència als valors que volem transmetre i treballar. A més, ens basem en un centre d’interès que varia cada any en funció de les necessitats dels infants i joves. Per més informació podeu consultar la pàgina web on trobareu els arxius adjunts.

Enllaç curricular
Transversal
Destinataris
Infants
Joves
Objectius d’aprenentatge/Competències
● Promoure que l’opinió dels infants sigui escoltada i valorada. ● Respectar i valorar als altres pel que són, i no per les seves pertinences, posició social o religió (entre altres). ● Promoure la socialització del nen/a per a què s’integri activament en el grup (i la societat), sense perdre, però la seva personalitat individual. ● Promoure la igualtat entre gèneres. ● Reflexionar sobre els propis actes. Que siguin conscients de les decisions que prenen i les seves conseqüències ....
Preu
70€ per infant al curs
Durada
D'octubre a juny
Calendari
Sense especificar
Horari
de 16:00 a 19:00h.
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Castellbisbal
Lloc on es realitza
Carrer Bellavista 47-49, entrada per Joan Maragall
Calendari d'inscripció
Sense especificar
Gestionat per
Esplai Gatzara

Àrea o departament
Joventut


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222