Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Viu amb plaer la teva sexualitat
Viu amb plaer la teva sexualitat
El taller es dividirà en dues sessions, la primera de dues hores i la segona d’una hora i mitja. Durant la primera sessió s’oferirà informació sobre sexualitat, tenint en compte afectivitat, el plaer, la diversitat sexual, la perspectiva de gènere, les infeccions de malalties de transmissió sexual, orientacions sexuals, els drets sexuals i les línies de prevenció. Durant la segona sessió s’aclariran dubtes sobre els mètodes anticonceptius i es deixarà un espai d'assessorament grupal pels dubtes que puguin sorgir.

Relació amb
Destinataris
Educació Secundària Obligatòria
Objectius d’aprenentatge/Competències
-Conèixer el significat ampli de sexualitat. -Conèixer i explicar què és el clítoris. -Parlar de la sexualitat des d’una diversitat sexual. -Crear espais d’assessoraments grupals i resoldre els dubtes que tinguin en relació a la sexualitat. - Donar a conèixer els diferents mètodes anticonceptius. - Avantatges i inconvenients dels diferents mètodes anticonceptius. - Valoració dels mètodes anticonceptius atenent a diferents variables (edat, context, situació personal...)
Observacions
L'activitat està dinamitzada per l'Agent de Salut Jove de l'Espai Jove l'Escorxador.
Preu
Gratuït per alumnes del municipi
Durada
3 hores i mitja
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
30 alumnes per sessió

Municipi
Palau-solità i Plegamans
Lloc on es realitza
Aula o espai
Calendari d'inscripció
0
Contacte
truyolssa@palauplegamans.cat
T. 938645118
truyolssa@palauplegamans.cat
Gestionat per
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Àrea o departament
Regidoria de joventut


Ajuntament de Palau-solità i Plegamans C/Anselm Clavé,11 , 08184 Palau-solità i Plegamans (Barcelona) T. 93 864 30 12 / erruzsj@palauplegamans.cat

Amb el suport de: