| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament de Teià

Banda Municipal de Teià
Som una agrupació de músics que ens reunim cada dijous per a assajar amb l'objectiu de poder oferir concerts durant l'any i amb l'objectiu de treballar aspectes musicals que milloren la pràctica de cadascú i també la conjunta. Som una agrupació majoritàriament de vent, tot i que també tenim bateria i col·laboren puntualment pianistes i guitarristes. Actualment som 22 músics que toquem una diversitat d'instruments de vent: saxos sorpà, alto i tenor, trombons, trompetes, flautes travesseres, clarinets, bombardí, tuba i trompa i d'altres que no són de vent com el piano i la bateria.

La BMT és gratuita, per a tots els músics i està dirigida per la musicòloga teianenca Paula Moya Viñas, que és qui imparteix els assajos. Assisteixen músics de Teià, Alella, Montgat, Badalona, Masnou, Premià de Mar i Vilassar de Mar. El projecte és obert a tots els músics que en vulguin formar part. A més a més, està oberta a col.laboracions amb activitats realitzades per a entitats teianenques que puguin requerir la seva participació.

La Banda Municipal de Teià és una formació creada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Teià l'any 2014. Té la seva seu a la Casa Municipal de Cultura La Unió i realitza els seus assajos els dijous de 21 a 22.30h. Fa el seu primer concert al febrer del 2015, en la inauguració d'una exposició a CMC la Unió. Des d'aleshores ha realitzat concerts en diverses ocasions i fent col·laboracions amb les diferents corals de Teià. Ha tocat a diverses Festes Majors, al festival de música Remor, al Teatre de la Flor de la Palma interpretant bandes sonores, a la Fira de les Flors i el Perfum, a Montgat en dues ocasions... Actualment està fent un projecte de col·laboració amb una Banda de Sarrià.

Web
http://www.teia.cat/arees/cultura/la-banda-municip

Enllaç curricular
Música

Relació amb
Destinataris
Educació Secundària Obligatòria
Cicles formatius
Batxillerat
Joves
Adults
Objectius d’aprenentatge/Competències
Donar l'oportunitat a músics de la zona de tocar conjuntament i desenvolupar projectes diversos relacionats amb música de bandes.
Observacions
Realitza concerts en diverses ocasions: Festa Major, Carnaval, Setmana Cultural, 11 de setembre, a l'estiu, així com altres bolos i actuacions que en puguin sorgir.
Preu
Gratuït
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Teià
Lloc on es realitza
PASSEIG LA RIERA 116-120
Calendari d'inscripció
1
Contacte
Paula Moya Viñas
T. 661097967
paulamoyavinas@gmail.com
Gestionat per
Banda Municipal de Teià


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222