Tota l'oferta educativa a un sol clic


Taller de memòria
El taller de memòria és un conjunt d'activitats psicoeducatives de caràcter multidimensional i multifactorial dirigides a persones adultes i grans sense deteriorament cognitiu i preocupades per la memòria. És d'intervenció grupal, ideat per a grups de 12 a 16 persones, tot i que compta amb activitats individuals.

La finalitat del taller és potenciar l'entrenament dels processos cognitius, entre ells, la memòria, i promoure accions en totes i cada una de les dimensions de la persona per promoure el seu benestar.

El projecte s'adreça a persones que tenen més de 65 anys (l'edat per participar pot variar amb excepcions per informe sanitari o de Serveis Socials).

El taller de memòria és un recurs que s'adreça a la població adulta i gran amb la finalitat de ser una eina de prevenció i intervenció.

Destinataris
Adults
Objectius d’aprenentatge/Competències
Descobrir el plaer d'entrenar la memòria. Saber afrontar la pèrdua de memòria pròpia de l'envelliment saludable. Saber utilitzar estratègies i processos cognitius per optimitzar la memòria.
Preu
Gratuït
Durada
Trimestral · 2 dies/setmana Â
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
15 persones

Municipi
Abrera
Lloc on es realitza
Casal d'Avis
Calendari d'inscripció
0
Contacte
Merche Bellón
T. 937701812
bellonnm@ajuntamentabrera.cat
Gestionat per
Ajuntament d'Abrera

Àrea o departament
Servei de Gent Gran


Ajuntament d'Abrera Plaça de la Constitució, 1, 08630 Abrera (Barcelona) T. 93 770 03 25 / informacio@ajuntamentabrera.ca

Amb el suport de: