Tota l'oferta educativa a un sol clic


Cursets intensius de natació
Cursets dintre del bloc d'activitats d’estiu que estan adreçats a infants i joves d'edats compreses entre els 4 i els 15 anys. El “Nedaestiu” és totalment independent a les activitats d’aigua que es realitzen al llarg de la temporada, tot i que els seus objectius són els mateixos i va dirigit tant als nens que han realitzat cursets com als que no. Les sessions seran dinàmiques i motivadores i els seus objectius i finalitats són comunes.
Destinataris
Infants
Joves
Objectius d’aprenentatge/Competències
Obtenir una progressió sobre el nivell aquàtic. Treballar sobre el sistema psicomotor i iniciar-se en els estils de natació. Perfeccionar la tècnica dels estils de natació. Fomentar valors que ens aporta l’esport útils per a una vida íntegra i en societat.
Observacions
Com a novetat, aquest any, als nens amb edats compreses entre els 10 i els 15 anys se’ls introduiran exercicis de tecnificació per tal de corregir els errors principals i més comuns de cada estil.
Preu
Consulteu segons activitat
Durada
50 minuts
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Consulteu segons activitat

Municipi
Abrera
Lloc on es realitza
Centre Aquàtic Municipal (CAM). Passeig de l'Estació, 24, 08630 Abrera
Calendari d'inscripció
Sense especificar
Gestionat per
Ajuntament d'Abrera

Àrea o departament
Servei d'Esports


Ajuntament d'Abrera Plaça de la Constitució, 1, 08630 Abrera (Barcelona) T. 93 770 03 25 / informacio@ajuntamentabrera.ca

Amb el suport de: