Tota l'oferta educativa a un sol clic


El meu Ajuntament
Activitat per donar a conèixer l'Ajuntament i la seva organització als alumnes de 3r d'Educació primària de les escoles. L'activitat es realitza en dues fases. La primera fase té lloc a l’aula de l’escola, on la tècnica d’educació municipal fa una introducció teòrica de l’Administració pública i de l’Ajuntament i la seva organització. I dues dinàmiques pràctiques en grup. Una d’elles té com a nom Vull ser alcalde o regidor per fer un servei al meu poble i és un simulacre d’eleccions municipals en què els alumnes en grups elaboren propostes per al municipi i les presenten a l’aula per ser escollits alcalde o regidors. La segona fase té lloc a l’Ajuntament i consisteix en una visita guiada per l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana), la Sala de Juntes de Govern Local i la Sala de Plens, i una entrevista amb l’alcalde. En aquesta els alumnes fan preguntes per conèixer més Abrera, l’Ajuntament i les funcions dels seus representants. A més, expliquen les propostes que en grups han elaborat i presentat a l’aula per ser escollits alcalde o regidors d’entre els seus companys. Aquesta sessió es grava i es retransmet per Ràdio Abrera.

Enllaç curricular
Ciències socials, geografia o història
Destinataris
Educació primària cicle mitjà
Infants
Objectius d’aprenentatge/Competències
Donar a conèixer l’Ajuntament i la seva organització. Afavorir la participació dels "petits ciutadans", donant-els-hi l'oportunitat de dir la seva.
Preu
Gratuït
Durada
Sessió aula+Visita Ajunt.
Calendari
del 01/11/2018 al 31/01/2019
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Grup-classe

Municipi
Abrera
Lloc on es realitza
Escoles i Ajuntament d'Abrera
Calendari d'inscripció
del 01/07/2018 al 15/10/2018
Gestionat per
Ajuntament d'Abrera

Àrea o departament
Servei d'Educació


Ajuntament d'Abrera Plaça de la Constitució, 1, 08630 Abrera (Barcelona) T. 93 770 03 25 / informacio@ajuntamentabrera.ca

Amb el suport de: