Recursos per al coneixement de l’entorn i l’elaboració del currículum local


La Piscina de Piera
La Piscina de Piera és una instal·lació esportiva municipal situada al nucli de Piera, al costat del poliesportiu municipal.

Aquesta té una àmplia oferta d'activitat esportiva aquàtica i terrestre, tant per a infants com per adults. L’oferta disposa tant de cursets de natació per totes les edats i nivells, com també altres activitats com són les de cos ment, també cal destacar un gran ventall d'activitats de ball i un ampli programa d'activitats dirigides que inclouen les últimes tendències.

La instal·lació disposa d'un total de 1500 metres quadrats, cal destacar que en els últims quatre anys s'han executat diferents reformes, les quals han actualitzat la instal·lació a les últimes tendències esportives, mediambientals, com és la instal·lació de llum ultraviolada per la desinfecció de l’aigua de la piscina i així reduir la utilització de químics, fent un ambient i una aigua més saludable.

L'última s’ha executat durant el setembre de 2021, amb la renovació de la sala de fitness, la qual ha inclòs, tant l'arranjament de l'espai, com la renovació de la maquinària cardiovascular i fitness. A més s'ha dissenyat una nova distribució de la sala, lògica, coherent, que permet millorar l'experiència a tots els usuaris i que té en compte la normativa vigent davant de la Covid-19, delimitant bé els espais i permetent una distància mínima entre persones.

L'equip de professionals que treballa al centre ha creat un ambient amable que fa que aquesta sigui una instal·lació amiga, un punt de trobada no solament esportiu, sinó també social.

L'equip de professionals que treballa al centre ha creat un ambient amable que fa que aquesta sigui una instal·lació amiga, un punt de trobada no solament esportiu, sinó també social.
Destinataris
Educació infantil 0-3
Educació infantil 3-6
Educació primària cicle inicial
Educació primària cicle mitjà
Educació primària cicle superior
Educació Secundària Obligatòria
Cicles formatius
Batxillerat
Educació Especial
Famílies
Infants
Joves
Adults
Observacions
HORARI D'OBERTURA Horari d'hivern (de l'1 de setembre al 23 de juny) - De dilluns a divendres: 7:00h - 22:30h - Dissabte: 8:00h - 15:00h i 16:30h - 20:30h - Diumenge: 8:00 - 15:00h Horari d'estiu (del 24 de juny al 21 de juliol) - De dilluns a divendres: 7:30h - 22:30h - Dissabte i diumenge: 8:30h - 20:30h Horari d'estiu (de l'1 d'agost al 31 d'agost) - De dilluns a divendres: 9:00h
Preu
A consulta
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Piera
Lloc on es realitza
Piera
Calendari d'inscripció
0
Contacte
Passeig del Prat, 3-7
T. 93 776 24 16
info@lapiscinadepiera.cat
http://lapiscinadepiera.cat
Gestionat per
Piera


Ajuntament de Piera C/ La Plaça 16-18 , Piera (Barcelona) T. 93 778 82 00 / boschyan@diba.cat

Amb el suport de: