| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament de Piera

E.Acadèmia Apiària
L’educació infantil de segon cicle comprèn 3 cursos, des del tercer any d’edat fins als 6 anys, seria el que anomenaríem parvulari. L’educació primària compren des dels 6 als 12 anys, i té caràcter obligatori. S’estructura en tres cicles de dos cursos cadascun: Cicle inicial (de 6 a 8 anys), cicle mitjà (de 8 a 10 anys) i cicle superior (de 10 a 12 anys).

L’educació primària són les de proporcionar a tots els alumnes una formació comuna que faci possible el desenvolupament de les capacitats individuals motrius, d’equilibri personal, de relació i d’actuació social amb l’adquisició dels elements bàsics culturals, els aprenentatges relatius a l’expressió oral, a la lectura, a l’escriptura i al càlcul aritmètic.

L’educació secundària obligatòria (ESO) va adreçada als alumnes d'entre 12 i 16 anys i s’estructura en dos cicles de dos cursos acadèmics cadascun. Té com a finalitat possibilitar que tots els alumnes puguin accedir als elements bàsics de la cultura en el marc d’un desenvolupament personal que consolidi la formació instrumental de l’ensenyament primari i completi la formació cultural. Quan es finalitza satisfactòriament, l’alumne té, el títol de graduat en educació secundària.
En acabar aquesta etapa d'estudis, tenen dues opcions: cursar els cicles formatius de grau mitjà o accedir al batxillerat. D’altra banda, també pot incorporar-se al món del treball, perquè ja té l’edat mínima per accedir-hi.
Destinataris
Educació infantil 3-6
Educació primària cicle inicial
Educació primària cicle mitjà
Educació primària cicle superior
Educació Secundària Obligatòria
Preu
concertat
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Piera
Lloc on es realitza
Piera
Calendari d'inscripció
0
Contacte
de La Plana, 2-4
T. 93 776 10 70
a8022771@xtec.cat
http://www.eaapiaria.es
Gestionat per
E.Acadèmia Apiària


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222