| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament de Castellbisbal

Mad Scientist, by Kids&Us
En què consisteix un taller Mad Scientist?

Aquests tallers s’ofereixen tant als alumnes de Kids&Us com al públic en general. Totes les sessions són independents entre elles; és a dir, es pot assistir a una sola sessió, a dues, etc. Cada sessió se centra en un fenomen científic concret, com ara les reaccions o la densitat. Durant el taller, els participants observaran, escoltaran, exploraran, cantaran i aprendran moltes coses ben sorprenents. I tot serà 100% en anglès!

A qui s’adreça?

Aquests tallers estan pensats per a nens de 5 a 9 anys. Tothom és benvingut al taller, tant els nens que segueixen algun dels nostres cursos com els que encara no coneixen el món Kids&Us. L’única condició és que vinguin amb un familiar o amb un responsable adult. L'objectiu és, d’una banda, que aquests “alumnes grans” i els seus nens aprenguin alhora i, de l’altra, fomentar i desenvolupar un entorn com cal per poder aprendre anglès en família.

Web
https://castellbisbal.kidsandus.es/ca/contacte/

Enllaç curricular
Llengua i literatura

Relació amb
Destinataris
Educació infantil 3-6
Educació primària cicle inicial
Educació primària cicle mitjà
Famílies
Objectius d’aprenentatge/Competències
Gaudir d’una estona en família tot aprenent estructures i vocabulari en anglès, així com enriquir-se dels experiments científics realitzats.
Observacions
En acabar l’activitat els nens/es s’emporten algun detall Kids&Us (piruleta, globus…) i un còpia impresa en anglès dels passos per a la realització de l’experiment. Durant l’activitat es proporciona als nens/es una bata i unes ulleres de “científic”, que en acabar l’activitat retornen al professor/a.
Preu
Alumne 15€/ No alumne 20 €
Durada
90 minuts
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
6 nens/es i les seves famílies

Municipi
Castellbisbal
Lloc on es realitza
Kids&Us Castellbisbal: Av. de Sant Vicenç, 16 Local 4 08755 Castellbisbal (Es poden acordar altres ubicacions amb entitats, empreses, Ajuntament, etc
Calendari d'inscripció
Sense especificar
Contacte
Andrea Vaquerizo
T. 93 143 92 14 / 654 051 735
castellbisbal@kidsandus.es
https://castellbisbal.kidsandus.es/ca/contacte/
Gestionat per
Kids&Us Castellbisbal


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222