| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament de Piera

JUGUEM JUGANT
Proposta educativa i preventiva en les relacions parentals basades en l'enfortiment del vincle positiu i la seguretat dels pares i les mares sobre l'acompanyament global en el desenvolupament dels seus fills i filles i el seu propi creixement com a pares i mares. Això a través d'unes propostes molt concretes en les que s'actua des de dues vessants: el joc lliure i espontani en un espai preparat per satisfer les necessitats de descoberta amb la seguretat afectiva garantida, ja que sempre hi ha la presència dels adults referents en trobades setmanals. I els cercles de conversa, reflexió i acompanyament als pares i a les mares sobre l'educació i la criança dels infants. En un format mensual.

Espai de psicomotricitat, joc i descoberta en família (infants 1-3 anys)
S’ofereix als infants un entorn preparat que els permet gaudir del joc lliure i espontani en companyia dels seus pa/mares. Amb la seguretat afectiva necessària en aquesta etapa, per poder-se centrar en la principal tasca que els ocupa: descobrir el món i les possibilitats que els ofereix.
Els adults troben un espai en el que poder jugar, observar i compartir experiències amb el seu fill/a i amb altres famílies, des d’una nova perspectiva, amb materials diferents i des d’una presència autèntica.
Durant les sessions, el temps es dedica íntegrament al joc. I per tal de tenir un espai de reflexió i conversa sobre l’acompanyament als fills/es, es fa una trobada mensual només per als pares i les mares.
Destinataris
Educació infantil 0-3
Famílies
Observacions
Lligams, Espai d'Acompanyament Familiar, és un espai familiar físic, on les famílies es matriculen i assisteixen regularment durant tot el curs. Tot i que Lligams també disposa d'un dossier de propostes per realitzar en Ampes, asociacions, … i es trasllada allà on l'activitat és sol·licitada.
Preu
43€/mes
Durada
Es pot realitzar de setembre a
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Piera
Lloc on es realitza
A Lligams, Espai d'Acompanyament Familiar, o allà a on es contracti el servei.
Calendari d'inscripció
0
Contacte
Laura Santiago
T. 639 47 25 06
espailligams@gmail.com
www.espailligams.cat
Gestionat per
Espai Lligams


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222