| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament de Piera

FIRA FUTUR
Durant una jornada la Fira ofereix als visitants estands d’oferta formativa, punts d’orientació, espais d’experiències i formació per a professionals; i tot, amb la participació directa d’instituts, acadèmies, serveis d’orientació, cossos de seguretat i institucions que mostren diferents opcions formatives i professionals que existeixen a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.

Estands d’oferta formativa
Diferents centres exposen la seva oferta formativa, faran exhibicions i demostracions pràctiques amb l’objectiu de mostrar al públic com són els estudis que els proposen.

Punt d’orientació
Diversos orientadors de la Xarxa TET Anoia Sud, del Consell Comarcal i de la Diputació ofereixen informació i assessorament personalitzat als visitants sobre les diferents opcions per continuar estudiant.

Espai d’experiències
Professionals de diferents branques imparteixen xerrades al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa sobre com van cursar els seus estudis i com després els apliquen i han trobat una feina. Els visitants poden escollir les xerrades que més els interessin. Les conferències tracten l’àmbit social, científic, físico-esportiu, humanístic, de cossos de seguretat, tecnològic i sanitari. El programa de les xerrades es podrà consultar, prèviament, al web de la xarxa TET i al punt d’informació de la fira, el mateix dia.
Destinataris
Educació Secundària Obligatòria
Cicles formatius
Batxillerat
Professorat
Famílies
Joves
Adults
Observacions
Projecte impulsat per l’Ajuntament de Masquefa –amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya- en el marc de la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud. Hi col·labora l'Ajuntament de Piera.
Preu
Gratuït
Durada
Una jornada
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Piera
Lloc on es realitza
Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa
Calendari d'inscripció
0
Contacte
Carolina Villanova
T. 937727828
villanovamc@diba.cat
Gestionat per
CTC de Masquefa


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222