Recursos per al coneixement de l’entorn i l’elaboració del currículum local

Treballs de recerca
Premi Batec Jove
L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, dins el marc del Premis de Recerca Vila d'Olesa, i amb el patrocini de l'empresa Kao Corporation, convoca el Premi Batec Jove de recerca per escolars. El seu objectiu principal és premiar Treballs de recerca de batxillerat i Projectes de cicle formatiu de grau mitjà i superior de qualitat acadèmica molt remarcable i d'interès temàtic olesà.

El Premi s'adreça a alumnes dels centres escolars olesans, a alumnes que estudiïn fora de la nostra vila o bé a alumnes provinents d'altres centres d'estudi externs a l'àmbit local, que hagin destacat en treballs de recerca amb temàtica d'interès olesà.

El Premi Batec Jove destina la seva dotació a dos beneficiaris: 400 euros per a l'autor/a i 400 euros per al centre docent.

Es poden veure els requisits específics en el PDF adjunt.
Destinataris
Cicles formatius
Batxillerat
Joves
Adults
Objectius d’aprenentatge/Competències
Fomentar l'interès de l'alumnat en la realització de treballs d'nvestigació. Potenciar la recerca fora de l'àmbit universitari. Incentivar els centres en la promoció de la investigació entre els seus alumnes.
Observacions
Els aspirants als premis han d'entrar les seves propostes pel registre de l'Ajuntament.
Preu
Gratuït
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Olesa de Montserrat
Lloc on es realitza
Biblioteca Santa Oliva
Calendari d'inscripció
Sense inscripció prèvia
Contacte
Gestionat per
Regidoria de Cultura
Altres serveis, activitats o recursos relacionats


Ajuntament d'Olesa de Montserrat Pl. de Fèlix Figueras i Aragay, s/n., 08640 Olesa de Montserrat (Barcelona) T. 937780050 / ensenyament@olesam.cat

Amb el suport de: