Recursos per al coneixement de l’entorn i l’elaboració del currículum local

Treballs de recerca
Premis de Recerca Vila d'Olesa
L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, amb el suport econòmic de l’empresa Kao Corporation, convoca l'Edició dels Premis de Recerca Vila d’Olesa, destinats al reconeixement de treballs de recerca en qualsevol àrea de coneixement amb un contingut vinculat a Olesa de Montserrat o al seu entorn, o bé realitzats per un olesà/-na, d’acord amb l’establert en les diferents modalitats de les bases.

Modalitat Ciència Oberta
Destinada a un treball relacionat explícitament amb un tema olesà o bé d’interès olesà, d’acord amb allò que s’estableix a les seves bases específiques.

Modalitat Impulsa
Destinada a un treball realitzat per un olesà/-na (de naixença o residència oficial, indistintament) en qualsevol àmbit de la ciència, no circumscrita, però, a temàtiques d’interès específicament olesà.

En ambdues modalitats s’admeten treballs avaluats o publicats dins el termini dels dos anys naturals anteriors a l’any de convocatòria, i fins al darrer dia del termini de la convocatòria oficial del premi.

Ambdós Premis estan dotats, respectivament, amb 1500€ que s’adjudiquen en reconeixement del mèrit científic del treball guanyador. Es concedeix un premi per modalitat. Els Premis poden ser «No atorgats» si, excepcionalment, es considera que cap treball aspirant satisfà suficientment els requisits o els objectius dels Premis. Aquest import està subjecte a la normativa fiscal vigent.
Destinataris
Cicles formatius
Batxillerat
Joves
Adults
Preu
Gratuït
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Il·limitat

Municipi
Olesa de Montserrat
Lloc on es realitza
Casa de Cultura
Calendari d'inscripció
Sense inscripció prèvia
Contacte
Gestionat per
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Altres serveis, activitats o recursos relacionats


Ajuntament d'Olesa de Montserrat Pl. de Fèlix Figueras i Aragay, s/n., 08640 Olesa de Montserrat (Barcelona) T. 937780050 / ensenyament@olesam.cat

Amb el suport de: