| | |

Educaentorn

Recursos

Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Regidoria d'Esports
Escola Esportiva Municipal
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat és la responsable d’oferir el conjunt d’activitats i de programes per tal de promoure la pràctica esportiva, per garantir el dret i l’accés a l’activitat física i l’esport de tots els ciutadans i ciutadanes com a element essencial de l’estat del benestar i de la cohesió social.

Les seves funcions són les de gestionar les instal·lacions esportives municipals; oferir activitats i serveis adreçats als diferents segments de població; donar suport a les entitats esportives locals; donar suport, facilitar i promoure iniciatives i programes adreçats a sector de població que necessiten una atenció especial, i fomentar els valors educatius de l’esport i fer-los arribar i integrar a tots els diferents clubs i entitats que promouen l’activitat física i l’esport.

Les intal·lacions esportives municipals són les següents : el Camp de Futbol Municipal, Camp de Tir amb Arc Agustí Valls, Pista d’Atletisme, Pavelló Municipal Salvador Boada, Piscina Municipal d’Hivern, Piscina Municipal d’Estiu, Pavelló Municipal Sant Bernat, pista poliesportiva del barri del Collet de Sant Joan, pista poliesportiva del barri de Sant Bernat, pista poliesportiva del barri de les Planes i circuit de patins, pista poliesportiva del barri del Poble Sec i circuit de gimnàstica, pista poliesportiva del barri de la Balconada, pista de skate i circuit de gimnàstica del Parc Municipal i pista de petanca Acer Olesa.

L’Escola Esportiva Municipal dona una oferta prou àmplia adreçada a tota la ciutadania de diferents edats (nadons, infants, joves i adults), que s'adeqüi a les seves necessitats i que els procuri hàbits saludables i més benestar físic, psicològic i social; que suposi, en definitiva, gaudir de més qualitat de vida. Aquestes activitats les podeu consultar a la Guia d’Activitats Esportives que es presenta cada temporada. Aquesta Guia i altres informacions les podeu trobar al web de d'Ajuntament.

Destinataris
Famílies
Infants
Joves
Adults
Objectius d’aprenentatge/Competències
Adquirir hàbits saludables; aconseguir benestar físic, psicològic i social, i millorar la qualitat de vida.
Preu
Gratuït
Durada
Sense especificar
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
Limitat

Municipi
Olesa de Montserrat
Lloc on es realitza
Diferents instal·lacions Municipals
Calendari d'inscripció
Sense inscripció prèvia
Gestionat per
Ajuntament d'Olesa de Montserrat

Àrea o departament
Regidoria d'Esports
Altres serveis, activitats o recursos relacionats


Accessibilitat | Ajuda | Avís legal | Contacte

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222