Ajuntament de Palau-solità i Plegamans


Perdona, m'estaves parlant a mi?.
Objectius:

Millorar la convivència i les relacions entre les persones en entorns quotidians. Prendre consciència de la importància d’utilitzar habilitats dialògiques com a base per enfrontar-se a situacions conflictives en les seves relacions personals. Conèixer estratègies útils per a la resolució de conflictes. Practicar habilitats dialògiques en la resolució de conflictes.

Metodologia:

METODOLOGIA La metodologia que es proposa és de caràcter lúdic. Combinarem exercicis centrats en casos pràctics, que poden ser treballats tant de forma individual com grupal. El teatre serà també una gran eina de reflexió. Els propis participants hauran de posar-se en la pell de situacions conflictives i donar resposta aplicant els coneixements adquirits. El taller té un ritme molt dinàmic, variat i suggestiu per als participants. Els exercicis, materials audiovisuals i exemples aportats s'adapten al nivell de reflexió i capacitat crítica dels participants.

Continguts:

Per què es dóna el conflicte? Què pensen i senten els diferents actors implicats? Escoltem realment el que ens han de dir? Ens comuniquem? Però, com podem enfrontar-nos i solucionar aquestes situacions? Com podem millorar les relacions que ens envolten? Aquestes són algunes de les preguntes que, mitjançant diferents activitats i exercicis pràctics, els mateixos participants hauran de contestar i sobretot posar en pràctica.

Destinataris:

Joves de 12 a 20 anys

Nombre participants:
Grups de 30 persones


Enllaç curricular
Ciències socials, geografia o història

Relació amb
Destinataris
Cicles formatius
Batxillerat
Joves
Preu
Gratuït
Durada
De 90' a 2h
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
30 alumnes

Municipi
Palau-solità i Plegamans
Lloc on es realitza
Centre educatiu
Calendari d'inscripció
Sense especificar
Contacte
Ariadna Truyols
T. 93 864 51 18
truyolssa@palauplegamans.cat
Gestionat per
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Àrea o departament
Joventut


Ajuntament de Palau-solità i Plegamans C/Anselm Clavé,11 , 08184 Palau-solità i Plegamans (Barcelona) T. 93 864 30 12 / erruzsj@palauplegamans.cat

Amb el suport de: