Ajuntament de Palau-solità i Plegamans


I tu què fas davant del Bullying?
Els participants identificaran, conscienciaran i tindran eines per co-responsabilitzar-se de les conductes assetjadores dins i fora de l'aula. Com a principi metodològic, es treballen competències socials i la gestió de les emocions, per fomentar la responsabilitat compartida de tot el grup de joves davant d'aquests tipus de situacions.
A través de dinàmiques participatives i del treball competencial dels recursos educatius, es treballa el reconeixement d'aquest tipus de situacions (què és assetjament?) i dels diferents tipus de persones que hi poden estar implicades. Els participants aniran construint el seu coneixement a través de situacions properes que facilitaran la projecció posterior de l'aprenentatge.
Es proporciona al professorat una guia educativa amb 6 propostes curriculars transversals i sobretot competencials, per treballar a l'aula la prevenció d'aquestes conductes.

Enllaç curricular
Transversal

Relació amb
Destinataris
Educació primària cicle superior
Objectius d’aprenentatge/Competències
- Potenciar l’autoestima i tenir consciència de la importància que té l’autoestima per trobar-nos bé amb nosaltres mateixos i mateixes i amb les altres persones. - Prendre consciència de la nostra responsabilitat individual i grupal en el que pensem, diem i fem. - Treballar diferents habilitats socials i estratègies comunicatives per tal de fàcil.litar la convivència a l’aula. - Treballar la importància del respecte, el diàleg i la tolerància en les relacions amb les altres persones.
Preu
Gratuït
Durada
2 hores cada sessió
Calendari
Sense especificar
Horari
Consulteu l’horari
Aforament per sessió
30 alumnes com a màxim

Municipi
Palau-solità i Plegamans
Lloc on es realitza
Aula
Calendari d'inscripció
Sense especificar
Contacte
Júlia Erruz Siurana
T. 938643012
erruzsj@palauplegamans.cat
Gestionat per
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Àrea o departament
Educació


Ajuntament de Palau-solità i Plegamans C/Anselm Clavé,11 , 08184 Palau-solità i Plegamans (Barcelona) T. 93 864 30 12 / erruzsj@palauplegamans.cat

Amb el suport de: